Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Compania de Detectivi NEI a devenit membra a World Association of Detectives

Nei detectivi siglaIncepand cu luna septembrie a acestui an, Compania de Detectivi NEI este membra a Asociatiei Internationale de Detectivi (World Association of Detectives W.A.D.), cea mai veche si, totodata, cea mai mare asociatie de acest fel din lume. Prin intermediul celorlalti membri W.A.D., care pun pret pe ajutorare reciproca si colaborare, compania noastra isi poate desfasura, acum, activitatea in tarile din care acestia fac parte.

Infiintata in anul 1921, Asociatia Internationala de Detectivi (W.A.D.) a pus intotdeauna accentul pe colaborarea dintre companiile de detectivi si a avut ca scop intarirea principiilor de desfasurare a activitatii acestora. Dorind sa ridice aceasta meserie la rang de arta si sa-i faca vizibila importanta, s-a implicat in activitati si a dus o politica de extindere, implicand din ce in ce mai multe companii. S-a pastrat, insa, intotdeauna traditia conferintelor si a intalnirilor membrilor, acestea consitituind oportunitati, nu doar de a schimba pareri despre activitatea de detectiv, ci si de a lega prietenii.

Compania de Detectivi NEI va participa activ la sustinerea si extinderea Asociatiei din pozitia de membru al acesteia si, totodata, la crearea unui climat de lucru din ce in ce mai bun pentru detectivii din intreaga lume.


Conteza pe NEI!
Compania de Detectivi NEI, alaturi de NEI Guard, NEI Medica Asist, NEI Fire Protection, NEI & RC Consulting, NEI Management Consulting, NEI Electric Distributie, NEI Pandorra Business Management, NEI & PRO Business Cert, NEI Technics & Strategies si Alfatrust Certification S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate ?i implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.
Compania de Detectivi NEI este o companie privata, specializata in efectuarea de investigatii profesionale si supraveghere (filaj), care pune pret pe dreptate, loialitate si discretie. Serviciile oferite sunt: investigatii conjugale si de familie, filaj si contra-filaj, verificare anturaj minori, investigatii de persoana, investigatii economice, verificare parteneri de afaceri, verificare angajati, realizare flagrant, investigatii speciale, recuperare creante si consultanta.
Informatii suplimentare pot fi gasite: www.detectivinei.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 7 vizitatori și niciun membru online