Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

ASTAL va invita la trainingul de perfectionare a cunostintelor CCTV IP

Astal siglaEchipa de specialisti ASTAL Security Technologies va invita sa participati la cursul „CCTV - IP SYSTEMS” organizat in data de 20 - 22 noiembrie 2012, la sediul din str. Gazelei nr. 27, sector 4, Bucuresti.Read More

Obiectivul principal al cursului este perfectionarea cunostintelor CCTV IP, cu exemple si solutii complete NOVUS® IP: Speed-domeuri Megapixel, camere video FullHD, NVR-uri si server ultraperformante, toate integrate intr-un Software de Management NMS.

Astal Training

Sistemul de inregistrare si control NMS este oferit integral gratuit si permite creearea si extinderea sistemelor de monitorizare, fara a intampina restrictii legate de costul suplimentar al licentelor sau de numarul de dispozitive conectate.

Tematica acestor training-uri a fost pusa la punct in stransa legatura cu necesarul de informatii cerute de partenerii nostri si impreuna cu specialistii NOVUS®, pentru perfectionarea participantilor cu tehnicile si solutiile IP.

Va invitam sa va alaturati echipei noastre, fiind convinsi ca workshop-urile si training-urile organizate de ASTAL va vor aduce un plus de informatie legat de elementele de sistem si performanta solutiilor CCTV-IP SYSTEMS.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 76 vizitatori și niciun membru online