Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Software NMS - Upgrade version 1.24.19

Echipa ASTAL depune toate eforturile pentru ajustarea ofertei NOVUS ® astfel incat sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale dumneavoastra si clientilor dumneavoastra, de aceea aplicatia NSM este intr-o continua dezvoltare si imbunatatire.

Licenta software-ului de management IP NMS este gratuita pentru dispozitivele Novus® IP, fara alte costuri suplimentare.

Suntem bucurosi sa va informam ca a fost lansata o noua versiune – 1.24.19 a Sistemului de Management NOVUS IP NMS, cu noi caracteristici si capabilitati, care includ:

Functii locale:
• Doua ferestre video suplimentare
• Evenimente jurnal neconfirmate
• Detectia modificarii orei in functie de folosirea ceasului standard sau DST
• Update-uri la exportul Avi
• Update-uri la redare
• Corectii la inregistrarile pornite de intrarile de alarma
• Update-uri la pagina web

Fiind utilizator NSM, puteti descarca intotdeauna versiunea de software cea mai recenta prin intermediul site-ului www.nmsip.com

Speram ca accesul constant la cele mai recente actualizari face munca dumneavoastra mult mai facila si va stam la dispozitie pentru orice alta informatie la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numarul de telefon 07432 ASTAL.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 38 vizitatori și niciun membru online