Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis prezinta camera dome HDTV PTZ cu comanda directa

Camera dome de retea AXIS P5414-E PTZ este prima dintr-o noua generatie de camere de exterior cu sistemul de comanda directa, cu o rezisteta mecanica de neegalat. Aceasta, impreuna cu alte inovatii hardware, a dus la un pret atractiv. Camera de supraveghere dome de exterior HDTV 720p PTZ, cu zoom optic 18x este ideala pentru a fi instalata in mediu urban, pentru supravegherea perimetrului, pentru supraveghere de caselor, parcarilor si curtilor de scoli.

Axis Communications, liderul mondial al domeniului video de retea, prezinta camera PTZ cu comanda directa, avand doar cateva piese in miscare. Camera este atasata direct de un ax antrenat de doua motoare, unul pentru panoramare (pan) si un altul pentru inclinarea camerei (tilt). Fara piese mecanice, cum ar fi curelele sau roti dintate,acest sistem pan/tilt face din camera P5414-E un echipament fiabil, cu costuri de mentenanta mici. Mai sunt incluse si alte inovatii cum ar fi suportul de perete inclus, care elimina nevoia de a achizitiona un accesoriu de montare separat. Acest lucru nu numai ca ofera economii de costuri pentru clienti, dar reduce si timpul necesar instalarii.

"Aproximativ jumatate din camerele PTZ sunt montate pe pereti si AXIS P5414-E se adreseaza aceastei piete cu modele unice", spune Erik Frännlid, Directorul de Management de produs al Axis.
"Rezultatul este o camera PTZ HDTV cu performante ridicate, cu intretinere necostisitoare care este usor de instalat."

AXIS P5414-E este dotata cu un parasolar integrat, care este proiectat pentru a fi usor de indepartat, astfel acesta poate fi revopsit usor pentru a se potrivi cu mediul in care este instalat. Forma inclinata a parasolarului face dificila vandalizarea camerei prin tragere in jos. Camera are o cutie de jonctiuni ascunsa care permite accesul la conectorii audio bidirectionali, la un slot pentru card de memorie, patru intrari / iesiri configurabile pentru dispozitive externe si posibilitatea de a alimenta camera fie cu 24 V DC sau Power over Ethernet Plus (IEEE 802.3at). AXIS P5414-E suporta functia Advanced Gatekeeper, care permite camerei pentru a panorama, a-si modifica inclinatia si de a face zoom in mod automat, pe o pozitie prestabilita atunci cand este detectata o miscare intr-o zona predefinita

Cu capacitatea de a panorama 270°, AXIS P5414-E poate fi, de asemenea, montat pe un colt de cladire, prin utilizarea unui suport de montaj pe colt, permitand o acoperire larga si zoom optic de supraveghere detaliat in rezolutie HDTV. Acesta va fi disponibil in iulie 2013, prin canale de distributie Axis.

• Alte caracteristici ale AXIS P5414-E:
HDTV 720p de performanta, care este in conformitate cu standardul SMPTE 296M in ceea ce priveste rezolutia, numarul de cadre, fidelitatea culorilor HDTV si formatul 16:9. Zoom-ul de 18x cu focalizare automata, in combinatie cu rezolutia HDTV, ofera o magnificare la vedere echivalenta cu nivelul de detaliere al unui zoom de 36x al unei camere de rezolutie standard, cu avantajul unui format de imagine 16:9.
• Multiple stream-uri configurabile individual in H.264 si Motion JPEG.
• Functionalitate zi/noapte, care presupune un filtru infrarosu retractabil automat pentru o functionare in mod color pe timp de zi, si a oferi video de inalta calitate alb-negru in conditii de lumina scazuta.
• Functii video inteligente, cum ar fi detectia de miscare, Advanced Gatekeeper si de detectie audio, precum si suport pentru aplicatii suplimentare prin intermediul AXIS Camera Application Platform.
• Gradul de protectie conform cu normele IP66 si NEMA 4X asigura protectia impotriva prafului, ploii, zapezii si a factorilor corozivi.

AXIS P5414-E este sustinuta de cea mai mare platforma a industriei de software de management video prin Axis Application Development Partner Program, si aplicatia complementara AXIS Camera Station. Camera de asemenea include suport pentru AXIS Video Hosting System si ONVIF pentru a oferi posibilitatea unei integrari mai usoare in diverse aplicatii.

Pentru mai multe fotografii si resurse, va rugam sa vizitati:
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=p5414e
http://www.axis.com/r/video-p5414e

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 20 vizitatori și niciun membru online