Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

OPTEX participa la Security Essen

Optex, lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, isi va prezenta noua gama de senzori de detectie in cadrul Security Essen – eveniment de securitate ce se va desfasura in perioada 27-30 septembrie 2016 in orasul Essen din Germania.

Evenimentul se adreseaza companiilor de securitate, iar in cadrul lui vor fi prezentate produse si tehnologii dedicate supravegherii video, controlului de acces, securitatii, sistemelor de detectie a incendiilor si multe altele.

”Security Essen este unul dintre cele mai importante evenimente expozitionale din Europa, indeosebi din regiunea germanică. In ultimii doi ani OPTEX si-a dezvoltat foarte mult activitatea in această regiune, lansand si certificand noi canale de parteneri, precum si colaborand cu parteneri de tehnologie care livreaza sisteme de detectie de incredere. Urmarim sa sustinem aceste activitati prin expunerea celor mai noi dezvoltări la eveniment si captarea utilizatorilor OPTEX”, a declarat Ricky Miwa (foto), Managing Director al OPTEX, pentru regiunea EMEA.

Produsele Optex prezentate la eveniment vor fi face parte integranta a unor sisteme de securitate complexe dezvoltate de terti, oferind protectie completa, la 360 de grade. De asemenea, compania va oferi partenerilor si clientilor informatii despre solutia Optex de numarare a oamenilor dintr-o anumita zona predefinita. Compusa dintr-un senzor si un software special, solutia are rolul de a ajuta agentii de securitate alocati in magazinele retail, muzee sau outlet-uri, numarand oamenii ce intra sau ies din complex. Senzorul si software-ul ofera utilizatorilor o solutie performanta si accesibila financiar, potrivita tuturor business-urilor ce nu detin un sistem de analiza a traficului.

Mai mult, OPTEX va prezenta modul in care senzorii PIRS cu baterie pot fi conectati la un panou de alarma wireless, precum si modul in care pot fi integrati senzorii Optex intr-un sistem CCTV. Vor fi realizate si demo-uri ale sistemului Optex PIDS (Perimeter Intrusion Detection System) si prezentate integrari ale senzorilor laser cu software-uri GEMOS. Datorita noilor senzori laser, agentii de securitate pot detecta obiecte si persoane in orice mediu, indiferent de conditiile de iluminare.

Despre Security Essen

La Security Essen vor participa peste 670 de companii recunoscute la nivel mondial, dintre care circa o treime vor prezenta solutii de securitate bazate pe tehnologie digitala. Pentru prima data Security Essen va integra produsele prezentate in cadrul targului cu o serie de conferinte legate de securitatea de retea in era Industry 4.0. Programul evenimentului va include exemple practice de aplicatii de securitate a retelelor si Industry 4.0. Mai multe detalii aflati la: http://www.security-essen.de

Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 6 vizitatori și niciun membru online