Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

AXIS Parking Violation Detection – Imbunatatirea traficului si a sigurantei in orase

Axis Communications a anuntat lansarea unei solutii dedicate detectarii parcarilor neautorizate sau ilegale a vehiculelor pe strazile oraselor sau in spatiile de parcare private. AXIS Parking Violation Detection este o solutie accesibila si scalabila ce poate fi setata sa acopere un intreg bulevard folosind mai multe camere, fiecare unitate putand sa supravegheze zone de pana la 100 m.

Fluidizarea traficului este posibila

Solutia AXIS Parking Violation Detection poate detecta automat ilegalitatile legate de parcari, trimitand alerte in mod automat. Acest proces le permite ofiterilor de politie sau agentilor responsabili sa ia rapid masuri pentru rezolvarea situatiei (de exemplu: sa indeparteze un vehicul si sa aplice amenzi).

Datorita utilizarii imaginilor suprapuse, neregulile pot fi identificate si confirmate cu usurinta. In plus, cu ajutorul functiei PTZ, operatorul poate mari imaginea pentru a confirma vizual infractiunea si a capta toate detaliile necesare.

In plus, functia de mascare va permite sa selectati anumite zone ale unei scene, cum ar fi spatiile private, a caror vizualizare si inregistrare urmeaza a fi blocate.

Principale caracteristici ale aplicatiei:
• Permite detectarea eficienta a neregulilor in parcare;
• Este accesibila financiar si este scalabila;
• Permite alocarea optima a resurselor;
• Ofera un raspuns instantaneu facilitat de tehnologia de inteligenta artificiala (AI).

Solutia AXIS Parking Violation Detection este disponibila in Europa si in Hong Kong.

Aflati mai multe: https://youtu.be/dpBocAc99tk

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 5 vizitatori și niciun membru online