Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Noile camere cu carcase fixe AXIS Q1615 Mk III ofera performante premium si procesare pentru supravegherea oraselor

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a lansat camera AXIS Q1615 Mk III, care ofera platforma perfecta pentru sistemele de analiza bazate pe inteligenta artificiala (IA) cu capacitate de deep learning. Aceasta camera de ultima generatie este o camera cu carcasa fixa, prevazuta cu un chipset dual inovator care este bazat pe un algoritm de tip learning edge unei clasificari nuantate si granulare a obiectelor.

Cu ajutorul tehnologiilor Axis Lightfinder 2.0 si Axis Forensic WDR, aceste camere ofera culori naturale si detalii excelente in lumina puternica sau intuneric. AXIS Q1615-LE Mk III dispune de AXIS OptimizedIR pentru imagini clare in intuneric complet, fara a fi nevoie de iluminare suplimentara. AXIS Q1615 Mk III este proiectata pentru a putea adauga noi capacitati de deep learning la instalarile existente, fiind compatibil cu modelul de carcase exterioare initiale de tip AXIS T92E20, ceea ce face usor de adaugat noi capacitati.

Aceste camere permit instalarea eficienta din punct de vedere al costurilor, datorita functiilor de zoom si focalizare de la distanta si obiectivului interschimbabil, cu suport pentru lentile i-CS motorizate. In plus, aceste modele ofera functionalitati avansate de securitate pentru a preveni accesul neautorizat si a proteja sistemul.

Principalele caracteristici includ:
- HDTV 1080p pana la 120 fps
- Lightfinder 2.0 si Forensic WDR
- Certificare TPM, FIPS 140-2 de nivel 2
- Unitate de procesare deep learning incorporata
- Suport pentru aplicatii de tip deep learning dezvoltate de terti.

Unitatea de procesare pentru deep learning, care este inglobata, permite rularea direct pe camera (on the edge) a modulelor de analiza video, oferind un sistem mult mai eficient si cu scalabilitate accentuata. Datorita acestor tehnologii de procesare, nevoia de stocare si de latime de banda, precum si problemele de confidentialitate sunt semnificativ diminuate, dat fiind faptul ca numai secventele relevante sunt transferate prin retea. Camerele vor fi disponibile prin intermediul canalelor de distributie Axis din trimestrul 3 al acestui an.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 7 vizitatori și niciun membru online