Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis lanseaza un nou radar de securitate IP pentru o acoperire extinsa si o precizie ridicata

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a anuntat lansarea noului radar AXIS D2110-VE, un dispozitiv de securitate inteligent care utilizeaza o tehnologie radar avansata pentru acoperirea unei arii extinse si pentru furnizarea pozitiei exacte si a vitezei obiectului urmarit. Dispozitivul este ideal pentru protejarea in afara orelor de program a spatiilor din cadrul unei varietati de instalari la exterior, precum zonele industriale sau pentru monitorizarea parcarilor si a docurilor de incarcare.

Datorita sistemului de analiza integrat care utilizeaza algoritmi de machine learning si deep learning, dispozitivul poate detecta, clasifica si urmari cu acuratete persoanele si vehiculele, asigurand o rata scazuta de generare a alarmelor false.

In plus, portul suplimentar PoE, cu care este prevazut dispozitivul permite conectarea si alimentarea facila a dispozitivelor externe, cum ar fi o camera pentru verificare vizuala sau o goarna de retea pentru difuzarea de la distanta a mesajelor de avertizare si descurajarea activitatilor nedorite.

Caracteristicile principale includ:
• Arie extinsa de acoperire de 180 de grade;
• Algoritmi de analiza incorporati;
• Detectie continua si precisa 24/7, cu o rata scazuta de producere a alarmelor false;
• Functionalitati avansate de colaborare a mai multor dispozitive inteligente;
• Port PoE suplimentar pentru alimentarea unor dispozitive anexe.

Pe langa procesorul Axis de noua generatie, acest produs accesibil include functii de securitate imbunatatite, precum firmware semnat digital si procedura de initializare securizata. In plus, functia de colaborare a mai multor dispozitive inteligente permite utilizarea mai multor radare in acelasi spatiu. Spre exemplu, este posibila montarea a doua radare spate in spate, pentru a oferi o acoperire totala de 360 de grade. Radarul de securitate va fi disponibil prin intermediul retelei de distributie Axis in trimestrul al treilea al anului 2020.

Aflati mai multe informatii despre AXIS D2110-VE Security Radar

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 10 vizitatori și niciun membru online