Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

Ultimele stiri

Milestone Systems isi mentine pozitia de lider global in clasamentul furnizorilo...
Milestone Systems isi mentine pozitia de lider global in clasamentul furnizorilor de solutii VMS pentru al zecelea an consecutiv

Incasarile Milestone Systems din domeniul sistemelor de video management (VMS) au crescut fata de 20 [ ... ]

Milestone Systems anunta lansarea XProtect 2018 R2
Milestone Systems anunta lansarea XProtect 2018 R2

Milestone Systems, lider global in dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) si solutii de su [ ... ]

Demonstratii cu senzori OPTEX wireless si centrale de efractie Texecom la IFSEC ...
Demonstratii cu senzori OPTEX wireless si centrale de efractie Texecom la IFSEC 2018

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta prezenta senzorilor sai din gama  [ ... ]

OPTEX participa la Conferinta Nationala a ARTS si simpozionul EURALARM
OPTEX participa la Conferinta Nationala a ARTS si simpozionul EURALARM

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta participarea la editia a X-a a Co [ ... ]

ELKO Group organizeaza conferinta regionala a partenerilor din industria IT – ...
ELKO Group organizeaza conferinta regionala a partenerilor din industria IT – ELKO MeetUP

Cu cea mai mare cifra de afaceri din istoria sa realizata anul trecut, grupul ELKO isi consolideaza  [ ... ]

Operatiuni mai eficiente in retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK
Operatiuni mai eficiente in retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

In domeniul retail, departamentele de marketing lucreaza intotdeauna cu date si analize statistice,  [ ... ]

oferte-comerciale

KLAUS MEDIA si portalul www.securitatesiprotectie.ro nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate, acestea revenind in sarcina Angajatorului / Comerciantului.

Pentru publicarea de oferte de angajare sau comerciale, va rugam sa ne contactati la: 0723.66.24.20; 0744.63.98.90 sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

adauga-anunt

Ultimele Interviuri

Licentierea societatilor in domeniul sistemelor impotriva efractiei

Data actualizarii:15.03.2009

Cadrul legal:

Societatile specializate in domeniul sistemelor de alarmare impotriv efractiei se infiinteaza si functioneaza in conditiile Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor si a Normelor metodologice adoptate prin HG nr.1010/2004.
Licenta de functionare se elibereaza numai in situatia in care toti asociatii/administratorii societatii indeplinesc conditiile prevazute la art.20 alin.10 din Legea nr.333/2003 si s-a obtinut avizul favorabil al Serviciului Roman de Informatii.
Documentatia se va depune in doua exemplare, avand filele numerotate si certificate de reprezentatul societatii (semnatura si stampila), piesele fiind consemnate in opisul lucrarii cu referiri la paginatie.

A. Pentru constituirea societatilor comerciale, la cererea Oficiilor teritoriale ale registrului comertului ori a reprezentantilor societatilor, se vor acorda avize de principiu societatilor comerciale care au ca obiect de activitate codul CAEN revizuit – 8020 activitati de servicii privind sistemele de securizare.

Pentru acordarea avizului de principiu (prealabil), se va depune in doua exemplare, (unul fiind destinat Serviciului Roman de Informatii, urmatoarele documente:

a. cererea de acordare adresata inspectoratului judetean de politie sau DGPMB, dupa caz, pe raza caruia isi are sediul social societatea;

b. actul constitutiv al societatii comerciale, atestat sau autentificat;

c. dovada de rezervare a denumirii pentru inscrierea societatii la Oficiul registrului comertului;

d. documentele conducatorilor societatii, respectiv:act identitate, curriculum vitae (elaborate conform HG 1021/2004), acte de studii, dovada pregatirii de specialitate, declaratii ca nu au facut parte din structuri de informatii straine, organizatii secrete transnationale si nu au colaborat cu acestea, certificate de politist sau autentificate de notar;

e. declaratii de neimplicare in activitatea firmei pentru asociatii sau actionarii care nu vor detine functii operative in societate;

Eliberarea avizului de principiu se face dupa efectuarea verificarilor privind indeplinirea conditiilor prevazute de art.20 alin.10 din Legea nr.333/2003, in continutul caruia se va mentiona obiectul de activitate aprobat, denumirea societatii, avizarea asociatului/asociatilor si personalului de conducere (cu nominalizarea acestora, inclusiv CNP), avizul emis fiind valabil si in procedura de licentiere.

B. Pentru obtinerea licentei de functionare, reprezentantul societatii trebuie, conform prevederilor legale, sa depuna la inspectoratul judetean de politie ori la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, dupa caz, in a carui raza teritoriala isi are sediul social, in doua exemplare, urmatoarele documente:

a. cerere de eliberare a licentei de functionare, adresata Inspectoratului General al Politiei Romane - Directia de Ordine Publica, din care sa rezulte activitatile solicitate, adresa si telefoanele sediului social si administrativ. Activitatile solicitate vor fi mentionate in mod expres, respectiv: proiectare/instalare si intretinere/productie sisteme de alarmare impotriva efractiei, daca sunt incluse in obiectul de activitate al societatii, in functie de optiunea dorita. Cererea va fi formulata pentru a avea caracter oficial, cuprinzand numar si data de inregistrare la solicitant, iar numele semnatarului va fi consemnat in clar.

b. documentele de constituire si functionare ale societatii, in xerocopii certificate de reprezentantul societatii, respectiv: actul constitutiv (statutul si contractul), incheierea judecatorului-delegat de autorizare a constituirii (sentinta civila) si certificatul de inmatriculare cu codul unic de inregistrare la Oficiul registrului comertului (certificatul de inregistrare).

Obiectul de activitate al societatii trebuie sa cuprinda codul CAEN revizuit, 8020 - activitati de servicii privind sistemele de securizare, 7112 – activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea (pentru activitatea de proiectare) si 4321 – lucrari de instalatii electrice.

c. documentele conducatorilor societatii, constand in: actul de identitate, ultima diploma de studii si curriculum vitae, sens in care cel putin o persoana de conducere va indeplini conditia de pregatire de specialitate. Conditiile de pregatire de specialitate se refera la: calificare dobandita in profil electric (studii tehnice superioare sau medii - fara drept de proiectare) si specializare in sisteme electronice de securitate (certificat eliberat de un formator autorizat, cu tematica avizata de I.G.P.R.). In plus, persoana respectiva va fi supusa si unui test cu privire la cunoasterea legislatiei in domeniu de inspectoratul judetean de politie competent teritorial, inainte de a se emite avizul.

d. certificat constatator eliberat de Oficiul registrului comertului, cu exceptia societatilor nou-infiintate, care depun documentele pentru licentiere in cel mult 30 zile de la data inregistrarii firmei la registrul comertului (act eliberat in baza Legii nr.26/1990 cu toate datele inregistrate)

e. declaratii pe propria raspundere ale asociatilor/administratorilor ca nu au facut parte din organizatii secrete transnationale, servicii de informatii ori structuri militare sau paramilitare straine, ca nu au fost pregatite de acestea pentru desfasurarea unor activitati specifice si ca nu au participat la conflicte militare externe. Declaratiile vor fi certificate de politist sau autentificate de notar.

f. certificat de cazier fiscal pentru persoana juridica, cu exceptia cazurilor cand societatea este nou constituita si nu este inregistrata fiscal (se dovedeste prin declaratie pe proprie raspundere) ori are pana la 3 luni de la infiintare;

g. regulamentul de organizare si functionare, avand structura urmatoare: dispozitii generale, structura organizatorica a societatii, conditii de angajare a personalului care desfasoara activitati in domeniul licentiat, pregatirea si controlul personalului implicat in activitatea specifica, dotarea societatii, modul de derulare a activitatilor licentiate si dispozitii finale. (elaborat in doua exemplare in original).

Documentele prevazute la alin. (1) se vor prezenta in doua exemplare, in xerocopie, cu exceptia certificatelor de cazier fiscal, atestare fiscala si constatator care vor fi anexate in original, in exemplarul Politiei.

Certificatele mentionate trebuie sa fie in termenul de valabilitate la depunerea documentatiei la unitatile teritoriale de politie.

Regulamentele de organizare si functionare se vor elabora dupa modelul postat pe site-ul Directiei Politiei de Ordine Publica, cu adaptare la particularitatile existente, in doua exemplare, unul al titularului si celalalt al Politiei, ambele fiind anexate la dosarul Politiei.

In cazul in care sunt asociati persoane juridice, se anexeaza documentele de autorizare si constituire a acestora si ale reprezentantului legal, care trebuie sa obtina avizele mentionate. Aceleasi conditii sunt necesare si in cazul societatilor cu capital strain.

Licentierea persoanelor fizice sau a asociatilor familiale autorizate in baza Legii nr. 300/2004 privind organizarea si desfasurarea unor activitati economice de catre persoane fizice se realizeaza similar ca la societatile comerciale cu prezentarea autorizatiei eliberate de primarii in locul actului constitutiv, avand mentionate activitatile de servicii privind sistemele de securizare cod CAEN 8020.
Persoanele fizice licentiate au dreptul de a executa numai lucrari pentru locuinte si anexe ale acestora, care nu necesita intocmirea de proiecte pentru a fi supuse avizarii politiei.

Ultimele articole

Securizarea tuturor punctelor de acces ale cladirilor de birouri
Securizarea tuturor punctelor de acces ale cladirilor de birouri

Afacerile cu cladiri de birouri sunt intr-o continua crestere in Romania. In orase precum Bucuresti, [ ... ]

Camere de supraveghere - Clasificarea dispozitivelor
Camere de supraveghere - Clasificarea dispozitivelor

Camerele de supraveghere au devenit unele dintre cele mai importante componente ale sistemelor moder [ ... ]

Propunerea Axis pentru afacerile mijlocii
Propunerea Axis pentru afacerile mijlocii

Axis Communications, lider global in echipamente video de reţea, vine in intampinarea afacerilor in [ ... ]

Prevenirea eficienta a furtului din magazine cu ajutorul solutiilor avansate OPT...
Prevenirea eficienta a furtului din magazine cu ajutorul solutiilor avansate OPTEX

Necesitatea protejarii obiectivelor fixe reprezinta o realitate contemporana, indiferent ca vorbim d [ ... ]

Aplicatiile sistemelor de supraveghere
Aplicatiile sistemelor de supraveghere

Scopul principal al sistemului de supraveghere video este acela de a asigura controlul vizual al sit [ ... ]

Protectie moderna impotriva furturilor din locuinte sau sedii de firma, cu solut...
Protectie moderna impotriva furturilor din locuinte sau sedii de firma, cu solutiile avansate OPTEX

Simtul proprietatii este puternic legat de natura umana si se reflecta asupra unei game vaste de ele [ ... ]

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 59 vizitatori și niciun membru online