Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

Ultimele stiri

Siguranta la metrou este posibila, cu ajutorul OPTEX
Siguranta la metrou este posibila, cu ajutorul OPTEX

Traim vremuri agitate, intr-o societate alerta, unde toata lumea pare sa se grabeasca sa ajunga unde [ ... ]

Milestone XProtect Professional+, desemnat „Noul produs al anului 2017”
Milestone XProtect Professional+, desemnat „Noul produs al anului 2017”

Lansat in luna iunie a acestui an de catre Milestone Systems – companie specializata in software d [ ... ]

OPTEX – Parte importanta a culturii pentru securitate
OPTEX – Parte importanta a culturii pentru securitate

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta participarea la programul „Crea [ ... ]

Axis Communications anunta deschiderea unui nou birou in Bucuresti
Axis Communications anunta deschiderea unui nou birou in Bucuresti

Axis Communications anunta deschiderea noului sau sediu din Romania, in Bucuresti. Cu acest prilej,  [ ... ]

Optex lanseaza seria de senzori cortina BX Shield
Optex lanseaza seria de senzori cortina BX Shield

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta senzorii de miscare din seria BX  [ ... ]

ELKO Romania anunta primele evenimente dedicate solutiilor pentru retail
ELKO Romania anunta primele evenimente dedicate solutiilor pentru retail

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipam [ ... ]

oferte-comerciale

Oriunde ai fi, ai acces complex la sistemul de monitorizare IP NOVUS!

• Afisarea unei imagini "live" de la una sau mai multe camere
• Redarea inregistrarilor
• Control PTZ
• Alarma evenimente
• Interfata intuitiva, usor de utilizat N [ ... ]

KLAUS MEDIA si portalul www.securitatesiprotectie.ro nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate, acestea revenind in sarcina Angajatorului / Comerciantului.

Pentru publicarea de oferte de angajare sau comerciale, va rugam sa ne contactati la: 0723.66.24.20; 0744.63.98.90 sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

adauga-anunt

Ultimele Interviuri

Licentierea societatilor in domeniul sistemelor impotriva efractiei

Data actualizarii:15.03.2009

Cadrul legal:

Societatile specializate in domeniul sistemelor de alarmare impotriv efractiei se infiinteaza si functioneaza in conditiile Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor si a Normelor metodologice adoptate prin HG nr.1010/2004.
Licenta de functionare se elibereaza numai in situatia in care toti asociatii/administratorii societatii indeplinesc conditiile prevazute la art.20 alin.10 din Legea nr.333/2003 si s-a obtinut avizul favorabil al Serviciului Roman de Informatii.
Documentatia se va depune in doua exemplare, avand filele numerotate si certificate de reprezentatul societatii (semnatura si stampila), piesele fiind consemnate in opisul lucrarii cu referiri la paginatie.

A. Pentru constituirea societatilor comerciale, la cererea Oficiilor teritoriale ale registrului comertului ori a reprezentantilor societatilor, se vor acorda avize de principiu societatilor comerciale care au ca obiect de activitate codul CAEN revizuit – 8020 activitati de servicii privind sistemele de securizare.

Pentru acordarea avizului de principiu (prealabil), se va depune in doua exemplare, (unul fiind destinat Serviciului Roman de Informatii, urmatoarele documente:

a. cererea de acordare adresata inspectoratului judetean de politie sau DGPMB, dupa caz, pe raza caruia isi are sediul social societatea;

b. actul constitutiv al societatii comerciale, atestat sau autentificat;

c. dovada de rezervare a denumirii pentru inscrierea societatii la Oficiul registrului comertului;

d. documentele conducatorilor societatii, respectiv:act identitate, curriculum vitae (elaborate conform HG 1021/2004), acte de studii, dovada pregatirii de specialitate, declaratii ca nu au facut parte din structuri de informatii straine, organizatii secrete transnationale si nu au colaborat cu acestea, certificate de politist sau autentificate de notar;

e. declaratii de neimplicare in activitatea firmei pentru asociatii sau actionarii care nu vor detine functii operative in societate;

Eliberarea avizului de principiu se face dupa efectuarea verificarilor privind indeplinirea conditiilor prevazute de art.20 alin.10 din Legea nr.333/2003, in continutul caruia se va mentiona obiectul de activitate aprobat, denumirea societatii, avizarea asociatului/asociatilor si personalului de conducere (cu nominalizarea acestora, inclusiv CNP), avizul emis fiind valabil si in procedura de licentiere.

B. Pentru obtinerea licentei de functionare, reprezentantul societatii trebuie, conform prevederilor legale, sa depuna la inspectoratul judetean de politie ori la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, dupa caz, in a carui raza teritoriala isi are sediul social, in doua exemplare, urmatoarele documente:

a. cerere de eliberare a licentei de functionare, adresata Inspectoratului General al Politiei Romane - Directia de Ordine Publica, din care sa rezulte activitatile solicitate, adresa si telefoanele sediului social si administrativ. Activitatile solicitate vor fi mentionate in mod expres, respectiv: proiectare/instalare si intretinere/productie sisteme de alarmare impotriva efractiei, daca sunt incluse in obiectul de activitate al societatii, in functie de optiunea dorita. Cererea va fi formulata pentru a avea caracter oficial, cuprinzand numar si data de inregistrare la solicitant, iar numele semnatarului va fi consemnat in clar.

b. documentele de constituire si functionare ale societatii, in xerocopii certificate de reprezentantul societatii, respectiv: actul constitutiv (statutul si contractul), incheierea judecatorului-delegat de autorizare a constituirii (sentinta civila) si certificatul de inmatriculare cu codul unic de inregistrare la Oficiul registrului comertului (certificatul de inregistrare).

Obiectul de activitate al societatii trebuie sa cuprinda codul CAEN revizuit, 8020 - activitati de servicii privind sistemele de securizare, 7112 – activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea (pentru activitatea de proiectare) si 4321 – lucrari de instalatii electrice.

c. documentele conducatorilor societatii, constand in: actul de identitate, ultima diploma de studii si curriculum vitae, sens in care cel putin o persoana de conducere va indeplini conditia de pregatire de specialitate. Conditiile de pregatire de specialitate se refera la: calificare dobandita in profil electric (studii tehnice superioare sau medii - fara drept de proiectare) si specializare in sisteme electronice de securitate (certificat eliberat de un formator autorizat, cu tematica avizata de I.G.P.R.). In plus, persoana respectiva va fi supusa si unui test cu privire la cunoasterea legislatiei in domeniu de inspectoratul judetean de politie competent teritorial, inainte de a se emite avizul.

d. certificat constatator eliberat de Oficiul registrului comertului, cu exceptia societatilor nou-infiintate, care depun documentele pentru licentiere in cel mult 30 zile de la data inregistrarii firmei la registrul comertului (act eliberat in baza Legii nr.26/1990 cu toate datele inregistrate)

e. declaratii pe propria raspundere ale asociatilor/administratorilor ca nu au facut parte din organizatii secrete transnationale, servicii de informatii ori structuri militare sau paramilitare straine, ca nu au fost pregatite de acestea pentru desfasurarea unor activitati specifice si ca nu au participat la conflicte militare externe. Declaratiile vor fi certificate de politist sau autentificate de notar.

f. certificat de cazier fiscal pentru persoana juridica, cu exceptia cazurilor cand societatea este nou constituita si nu este inregistrata fiscal (se dovedeste prin declaratie pe proprie raspundere) ori are pana la 3 luni de la infiintare;

g. regulamentul de organizare si functionare, avand structura urmatoare: dispozitii generale, structura organizatorica a societatii, conditii de angajare a personalului care desfasoara activitati in domeniul licentiat, pregatirea si controlul personalului implicat in activitatea specifica, dotarea societatii, modul de derulare a activitatilor licentiate si dispozitii finale. (elaborat in doua exemplare in original).

Documentele prevazute la alin. (1) se vor prezenta in doua exemplare, in xerocopie, cu exceptia certificatelor de cazier fiscal, atestare fiscala si constatator care vor fi anexate in original, in exemplarul Politiei.

Certificatele mentionate trebuie sa fie in termenul de valabilitate la depunerea documentatiei la unitatile teritoriale de politie.

Regulamentele de organizare si functionare se vor elabora dupa modelul postat pe site-ul Directiei Politiei de Ordine Publica, cu adaptare la particularitatile existente, in doua exemplare, unul al titularului si celalalt al Politiei, ambele fiind anexate la dosarul Politiei.

In cazul in care sunt asociati persoane juridice, se anexeaza documentele de autorizare si constituire a acestora si ale reprezentantului legal, care trebuie sa obtina avizele mentionate. Aceleasi conditii sunt necesare si in cazul societatilor cu capital strain.

Licentierea persoanelor fizice sau a asociatilor familiale autorizate in baza Legii nr. 300/2004 privind organizarea si desfasurarea unor activitati economice de catre persoane fizice se realizeaza similar ca la societatile comerciale cu prezentarea autorizatiei eliberate de primarii in locul actului constitutiv, avand mentionate activitatile de servicii privind sistemele de securizare cod CAEN 8020.
Persoanele fizice licentiate au dreptul de a executa numai lucrari pentru locuinte si anexe ale acestora, care nu necesita intocmirea de proiecte pentru a fi supuse avizarii politiei.

Ultimele articole

Protectie perimetrala cu Hikvision si OPTEX
Protectie perimetrala cu Hikvision si OPTEX

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, explica avantajele integrarii senzorilor [ ... ]

OPTEX VX Shield – securizarea mediului rezidential si comercial
OPTEX VX Shield – securizarea mediului rezidential si comercial

Senzorii VX s-au remarcat de-a lungul timpului datorita performantei superioare de detectie in orice [ ... ]

Protectie la intruziune, discreta si impenetrabila, cu OPTEX REDSCAN RLS-2020S
Protectie la intruziune, discreta si impenetrabila, cu OPTEX REDSCAN RLS-2020S

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, recomanda integrarea in sistemele de sec [ ... ]

OPTEX Redscan – detectarea trecerilor frauduloase peste turnicheti
OPTEX Redscan – detectarea trecerilor frauduloase peste turnicheti

Turnichetii reprezinta inca o metoda eficienta de a gestiona intrarile si iesirile cladirilor de bir [ ... ]

Metode de protectie impotriva mascarii senzorilor de securitate
Metode de protectie impotriva mascarii senzorilor de securitate

Daca un senzor de miscare sau de intruziune este mascat, acesta nu mai poate asigura functia de dete [ ... ]

OPTEX SL-QDP-BT, senzor ce elimina nevoia de a amplasa garduri de protectie
OPTEX SL-QDP-BT, senzor ce elimina nevoia de a amplasa garduri de protectie

Tunurile de fascicule IR active reprezinta o metoda eficienta si rentabila de securizare a perimetre [ ... ]

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 77 vizitatori și niciun membru online